Jooh, osan julkaisussa on mennyt aika kauan, mutta on on ollut taas niitä kiireitä ja kirjoitan tätä toista kertaa, sillä edellisellä kerralla painoin jotain nappulaa ja teksti tuhoutui.

73.jpg

Unohdin viimeosassa laittaa kuvan Gabriellasta. Tässä se nyt on. Supersuloinen, nuo silmät kyllä epäilyttää..

74.jpg

Phil joutui Tarmonaattorin armoille, sillä Gabille ei oltu opetettu vielä mitään! Gabia väsytti ja nälätti, mutta ei auta. "Kävelemään on opeteltava, jotta voisi mennä kauppaan ostamaan hienoja vaatteita", Phil yritti suostutella Gabia.

75.jpg

"Myös pottailu pitää osata, eihän vaateostoksilla voi vaippaan plöröjä päästää, ei todellakaan!" Phil saarnasi. Potalle oppiminen olikin helppoa, sillä Gabin rakko oli puhkeamaisillaan eikä vaippoja ollut.

76.jpg

Opetustuokion päätyttyä Gabin väsymyksen takia Phil pelasi shakkia mielikuvitusystäväänsä vastaan, jotta saisi ylennyksen töistä. "Harry, minä peittoan sinut! Ai turha luulo vai? Älä yritä!" Phil riiteli olemattoman ystävänsä kanssa.

77.jpg

Synnytys lähestyi ja Liinu pelkäsi, että vauva ei olisi Philin. Pitkän miettimisen jälkeen Liinu totesi, että vauva ei kuuluisi Philille vaan Nuutille ja alkoi itkemään vessassa tukkoon menneen vessanpöntön kanssa.

78.jpg

Öisin Nuutti kävi salaa katsomassa Liinua ikkunasta ja seurasi hänen raskauttaan. Nuuttia oli alkanut kaduttaa hänen sanansa ja hän pelkäsi, ettei saisi tavata lastaan ikinä.

79.jpg

Seuraavana päivänä opetustuokio jatkui. Tällä kertaa opettajana oli Liinu ja pitkän suostuttelemisen jälkeen Gab suostui puhumaan ja ensimmäinen sana olikin äiti. Jonkun mysteerisen asian takia Liinun raskausvaatteet olivat muuttuneet..

80.jpg

(Raskausvaatehack ladattu) Liinu tapasi Titta Turhaman, paikallisen puutarhakerhon johtajan ja kyseli tältä kaikkea kemiallisen lannoitteen haitoista edullisiin tomaatinsiemeniin, ja Titta vastasi parhaansa mukaan. Liinu alkoi jopa miettimään kasvimaan perustamista. Vakuuttavaa, rikkaruohoja pihalla..

81.jpg

Portia Hilton oli juuri muuttanut Californiaan ja hänellä oli sama työpaikka kun Philillä ja Liinulla. Heti kun hän astui kimppakyytiautosta ulos, hän veti syvään henkeä ja alkoi mumisemaan ja kiertämään ympäri pihaa. Hullu nainen. Toivottavasti se ei ole tarttuvaa..

82.jpg

Yöllä, juuri kun Liinu ehti painaa päänsä tyynyyn, synnytys käynnistyi, Tuleekohan sieltä tyttö vai poika... Ja näyttääkö lapsi Nuutilta?

83.jpg

Tässä on pieni Kennedy Daley, sai äitinsä sukunimen. Phil alkoi epäilemään, pettikö Liinu häntä, sillä Kennedy ei ollut perinyt mitään isältään. Ei ihonväriä, ei silmiä, ei hiustenväriä.. "Kulta..Onhan Kennedy...Varmasti minun?" Phil kysäisi vaimoltaan. "Mitäh? Ettäs kehtaatkin, tietysti vauva on Nuut, siis sinun, siis, anna minun olla rauhassa!" Liinu raivosi Philille.

84.jpg

Liinu aikoi toteuttaa ajatuksensa kasvimaasta ja tilasi kukkamultaa pihalleen ja käski Philin rakentaa anteeksipyynnöksi hänelle kasvihuone. Nyt Liinulla on seitsemän palstaa tomaattikasvimaata joista pitäisi pitää huolta jos haluaa maukkaita tomaatteja.

85.jpg

Pian Gabin oli aika kasvaa taaperosta lapseksi. Hähää, Liinun käsi peittää sopivasti Gabriellan kasvot.

86.jpg

Tässä lapsi-ikäinen Gabriella. Silmät ja kaksoisleuka ainoat pahat kauneusvirheet, mutta nuo silmät sopivat Gabille.

87.jpg

Liinun tomaatintaimet olivat alkaneet kasvaa. Kohta saataisiin maistaa herkullista tomaattimehua. Jooh, Gab opettelee taustalla uimaan.

88.jpg

Pian vierailulle tuli Portia Hiltonin tytär, Cassie Hilton (en muista onko se hänen oikea nimi). "Moi, oon Cassie, kuka sä oot?" Cassie kysyi innoissaan. "Ai moi, mä oon Gabriella, mut sano vaan Gab. Sul on ihanat hiukset, mäki haluun!" Gab jutteli. Gab sanoi: "Bestiksii?" "Aina", Cassie vastasi.

89.jpg

Oli pakko ottaa kuva kun sisarukset ovat niin söötin näköisiä. Tietäisivätpä kuinka rankka perijäkisa heille tulee..

90.jpg

Liinu oli löytänyt puutarhan hoidon ohella toisen harrastuksen, meditoinnin. Kovalla harjoittelulla hän ehkä oppii levitoimaan. Ja Phil pelaamassa taas shakkia "Harryn" kanssa.

91.jpg

Ja suhde kukoistaa, Philkään ei enään epäile Liinua vaikka hän käyttäytyykin hieman kummallisesti.

92.jpg

Gabin kokkaustaidot eivät olleet yhtä hyvät kuin veljellään, kohokas paloi nimittäin pohjaan koska Gab alkoi leikkimään Barbeilla.

93.jpg

Palikkalelu ei enään kiinnostanut, mutta shakki oli Gabille nyt todella tärkeä ajanviete. Hän pelasi mielummin yksin kun soitti Cassielle ja puhui syysmuodista.

94.jpg

Orlia oli alkanut masentaa, sillä hänellä ei ollut perheensä lisäksi yhtään ystävää. Kukaan ei halunnut olla olematon-leuka-nykerö-nenä Orlandon kanssa, tai niin hän oli kuullut koulun käytävillä.

95.jpg

Pian koitti Kennedynkin aika kasvaa taaperoksi. Minkähänlainen ruma koukkunokkaipana Kenistä kehittyy..

96.jpg

Oikeastaan Kenistä tuli melko söötti taapertaja. Mahtaa Nuuttia kaduttaa entistä enemmän jos hän näkee pikkuisen lapsensa olevan noin suloinen.

97.jpg

Taimet ovat kasvaneet jo paljon ja sadon voi korjata parin simpäivän päästä.

98.jpg

Gab piti Keniä normaalina veljenään ja tykkäsi pusutella häntä ja muutenkin leikkiä hänen kanssaan. Ken taisi olla vähän pihkassa Gabiin.

99.jpg

Nuutti tuli Daleyn kotiin ja puhui Liinulle: "Ehh, anteeksi ne edelliset sanani. En tarkoittanut sitä, olin vain shokissa. Saisinkos nähdä pikkuisen.. Siis onhan se minun?" "Kyllä, Kennedy on lapsesi, mutta Phil ei tiedä sitä vielä.." Liinu paljasti. "Great, good job! Tuota, voisinkos minä saada...Kennedyn itselleni..?" Nuutti kysyi vakavana.

101.jpg

Liinu ja Nuutti siirtyivät sisälle keskustelemaan Kennedystä, kunnes Liinu heitti vähän flirttiä jonka jälkeen he suutelivat eivätkä huomanneet Gabia ja Orlia. Sen jälkeen Nuutti yritti suudella Liinua väkisin, mutta...

102.jpg

Liinu ei suostunut ja silloin Phil paukkasi sisään ja löi Nuuttia. "Sinä likainen jätkä! Kuinka kehtaat liehitellä _minun_ naistani?! Arvasin, minä arvasin että teillä on jotain!" Phil raivosi punaisena. "Kultaseni, mutta minähän en antanut hänen suudella minua! Älä minua syytä, tuo kävi päälle!" Liinu huudahti.

103.jpg

"Kultaseni, ei hätää. Tuo jätkä lähtee nyt! Niin, eihän sinulla ole osaa ja arpaa tähän", Phil rauhoitteli Liinua. Siihen liinu sanoi: "Itseasiassa.."

_____________

Anteeksi, osassa oli vain 31 kuvaa. Koitan saada seuraavaan osaan ainakin 40 kuvaa. Jos haluat oman simstarinasi tuohon linkkilootaan, ilmoita niin laitan sinut sinne. Se tietysti tarkoittaa että myös sinä linkität Daleyn tarinan. By: Straw