1.jpg

Tässä on Phil Daley. Hän aloittaa tämän ei-niin-HRG -haasteen. Hän on tietotavoitteinen rapu jonka unelma on saada sairaalan johtajan titteli. Hän pitää vaalea- ja ruskeahiuksisista naisista jotka eivät löyhkää.

2.jpg

Tässä on Philin sivuprofiili. Hän omistaa suloisen nöpönenän, johon naiset eivät jonkun takia ole hullaantuneita. Naisen olisi myös parasta olla rikas ja kaunis.

3.jpg

Tässä on Philin asunto. Pieni, mutta kyllä tällä pärjää siihen asti, kun hän löytää sen rikkaan ja kauniin naisen.

4.jpg

Phil näki postiskantajan ja meni hänen luokseen ja kysyi: "Hei, mistä löydän kauneimmat ja rikkaimmat naiset?" Postinkantaja oli hiukan hämillään, mutta mumisi jotain Stadista. Pitääpä sitten pistäytyä siellä jos tärppäisi.

5.jpg

Phil otti sanomalehden kouraansa ja selasi työnhakupalstaa. Ensimmäisenä silmään osui työ lääketieteen alalta. Silloin hän soitti California's hospitaliin ja ilmoitti ottavansa paikan, koska sillä tavoin hän voisi toteuttaa elinikäisen unelmansa.

6.jpg

Juuri kun Phil ajatteli soittavansa taksin Stadiin, hurmaava (tai ainakin Philin mielestä) Maisa Bäckman tuli juttusille. Ja flirtti lentää, ehkä Maisa olisi ihan varteenotettava vaimoehdokas jos parempaa ei löydy. Maisa lähti kotiin vasta illalla, eikä Phil jaksanut enään lähteä Stadiin.

7.jpg

Seuraavana päivänä olikin Philin ensimmäinen työpäivä. Sairaalan johtaja huomasi Philin kyvyt ja ylensi hänet korkeampaan virkaan, joka ei ole kuitenkaan paljon vastuullisempi kuin edellinen työ.

8.jpg

Illalla Phil meni postinkantajan neuvosta Stadin puistoon, ja sieltä löytyi tälläinen helmi, Liinu Puhto. Juttu, vitsit ja flirtti lensivät. Selvisi myös, ettei Liinu ole köyhimmästä päästä.

9.jpg

Aamulla tuo viheliäinen Mämmi(kuka nuo nimet keksii?)koira tuli kaivamaan kuoppaa jättisuurelle tontille. Ei meinannut lähteä millään.

10.jpg

Eräänä iltana (eli seuraavana päivänä) Phil soitti Liinulle joka tuli käymään. Phil oli ostanut hurmaavaa partavettä jonka ansiosta flirttailu oli entistä tehokkaampaa ja pian molemmat olivat ihastuneita toisiinsa.

11.jpg

Parin tunnin kuluttua kyyhkyläiset vaihtoivat ensisuudelmansa. Taisi olla Philin aivan ensimmäinen suudelma, sillä hän tunkee nenänsä Liinun suuhun. Hyvä muisto siitä jäi kuitenkin. Pian sen jälkeen Liinun pitikin lähteä.

12.jpg

Seuraavana iltana Phil soitti taas Liinulle ja pyysi häntä kylään. Heidän syödessä herkullisia (joopa joo..) lihavoileipiä Phil otti taskustaan rasian jossa oli timanttisormus ja kosi Liinua: "Rakas Liinu, olemme tunteneet vasta vähän aikaa, mutta rakastan sinua. Tuletko vaimokseni?" "Oi kyllä, kyllä! On tämä niin ihana ja iso timantti!" Liinu sanoi. Taisi todellakin olla rakkauden sokaisema, sillä timantti oli pienempi kuin hänen iiriksensä.

13.jpg

Sen jälkeen Phil pyysi Liinua muuttamaan luokseen ja hän suosui. Mukanaan hän toi 18 000 simoleonia. Liinu on perhetavoitteinen joka haluaisi terästitaaninaiseksi. Hän pitää bruneteista joilla on silmälasit, mutta vatsamakkaroita ei saa olla.

14.jpg

Tällaisen mukavan talon sai rakennettua Liinun tuomilla rahoilla, joita jäi vielä vähän ylikin.

15.jpg

Sisustus on tämännäköinen. Tavaroita ei ole vielä kovin paljon, mutta kyllä niitä tulee lisää.

16.jpg

Ja tämännäköisiä tavaroita Liinu toi mukanaan. Puutarhatonttu ja pieni kasvi myytiin, laajakuvatelevisio laitettiin olohuoneeseen ja muut menivät reppuun.

17.jpg

Tässä on Liinu muodonmuutoksen jälkeen. Laseista hän ei luopunut.

18.jpg

Phil on ilmeisesti erittäin tyytyväinen Liinun ulkonäköön ja palkitsi kihlattunsa suudelmilla. Nauttiikohan vai kärsiiköhän Liinu käsittelystä?

20.jpg

Jonkun ajan kuluttua Liinun maha pomppasi. "Kulta, muistimmehan me ehkäisyn viimeksi?" Liinu hihkaisi miehelleen. "Viimekerrasta en oo varma, mut edellisillä kerroilla ainakin, hahah!" Phil naurahti. "Kulta, tämä ei ole naurunasia, olen raskaana!" Liinu huusi.

21.jpg

Phil ei suuttunut raskaudesta, vaan oli onnellinen ja ylpeä vaimonsa (ja itsensä) puolesta. Oi kuin söötti kuva.

22.jpg

Ja masu kasvaa, sieltä se tyttö tulee. "Anteeksi, mikä tyttö?! Minä HALUAN pojan!" Liinu rääkäisi.

 

23.jpg

Ennen vauvan syntymää Phil kosi Liinua ettei pienokaisesta tulisi Puhto.

24.jpg

Muutama tunti avioliiton solmimisen jälkeen synnytys käynnistyi. Tyttö, tyttö, tyttö, tyttö..

25.jpg

Tässä on pieni poikavauva.. "Hah, mitäs minä sanoin!" Liinu huudahti. Niin, siis pojan nimi on Orlando (Orlando Bloomin mukaan).

26.jpg

Tässä on Orlin huone. Olen ihme kyllä aika tyytyväinen tähän :)

27.jpg

Muistatteko Mämmin? Mitä Phil on tehnyt saadakseen Mämmin iänikuisen tontin tuhoamisen?

28.jpg

Phil olisi halunnut jäädä koti-isäksi, mutta hänen työnantajansa ei antanut Philin jäädä kotiin. Ilkeä hyypiö.

29.jpg

Koska Phil on mies, hän halusi oman auton, sillä  jokaisella kunnon miehellä on oma auto. Tämä on nyt vielä tälläinen, mutta kun rahaa tulee Daleyt ostavat kunnon auton.

30.jpg

Koska molemmat vanhemmat menivät töihin, piti palkata lastenhoitaja. Ostin jopa palovaroittimen häntä varten.

31.jpg

Tässä yksi todiste lastenhoitajien epäpätevyydestä. Tunkee vauvan suuhun ruokaa vaikka hän on aivan täysi, ja jättää ruoan kesken.

32.jpg

Kaupassa Liinu näki upean asukokonaisuuden joka hänen oli pakko saada. Vaikka se maksoikin 200 simoleonia, Liinu osti tuon ja muita vaatteita ja vingutti Visaa. Ja kuka sanoi ettei rahalla saa onnea?

33.jpg

Oli pakko ottaa kuva Rva Kurjenkaulasta kutomassa, niin harvinainen näky minulle.

34.jpg

Kotona Liinu vaihtoi vaatteita, meikkasi ja vaihtoi silmälasit piilosinsseihin. Vau, hyvältä näyttää.

35.jpg

Juuri kun Liinu oli menossa rentouttavaan kylpyyn, hänen mahansa pomppasi. Taisi ehkäisy unohtua taas kerran.

36.jpg

Ja synttärit, minkähänlainen poika Orlista kasvaa?

_____________

Linkitystä saa pyytää, ja kommentointi on toivottavaa! :) By: Straw